Λίγα λόγια για μας...

Family Homes Zaharias

ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: 10 41 Κ 11 2Κ 2631101 

Τα Family Homes Zaharias βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και μόλις 15 μέτρα από την παραλία. Η τοποθεσία είναι ιδανική για τις μετακινήσεις και τις εξορμήσεις σας, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για την αναψυχή σας. Διαθέτει 11 μοντέρνα διαμερίσματα που παρέχουν όλες τις ανέσεις ώστε να σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε την ιστορική παλιά πόλη του Ρεθύμνου με τα εντυπωσιακά Βενετσιάνικα κτίρια, το παλιό φρούριο της Φορτέτσας και τα μουσεία ή για εσάς που απλά θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα επιλέγοντας ανάμεσα από πλήθος θαλασσίων σπορ, τότε τα Family Homes Zaharias είναι το ιδανικό ορμητήριο για τις διακοπές σας!

Η οικογένεια μας

Ζαχαρίας

Τα Family Homes Zaharias ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1983. Ο Ζαχαρίας Κατικάς, επιπλοποιός στο επάγγελμα, φρόντισε από την αρχή να βάλει την δική του πινελιά στην φιλοξενία, για την οποία είναι γνωστή η Κρήτη. Οι φιλοξενούμενοι γίνονταν κάθε βράδυ μία παρέα με την οικογένεια και η ρακή, το κρασί και τα κρητικά εδέσματα συνόδευαν την παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χρυσούλα

Η Χρυσούλα Κατικά, κομμώτρια στο επάγγελμα, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα και παράλληλα με το βασικό της επάγγελμα αλλά και με το μεγάλωμα των παιδιών της φρόντιζε να μένουν όλοι οι φιλοξενούμενοι ευχαριστημένοι . Όπως παραδέχεται τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχει αποκτήσει από την αυλή των Family Homes Zaharias.

Μάνος

Ο Μάνος Κατικάς, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έμεινε στην Αθήνα μέχρι το 2001 οπότε και επέστρεψε στο Ρέθυμνο. Σήμερα είναι συνδεδεμένος αντιπρόσωπος χρηματιστηριακής εταιρείας και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Παθιάκη και πατέρας ενός κοριτσιού και ενός αγοριού.

Γιώργος 

Ο Γιώργος Κατικάς σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε μέχρι το 2011 ως οικονομικός δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Επέστρεψε στο Ρέθυμνο το 2012 για να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Ρούκα και πατέρας δύο κοριτσιών.